Vanliga frågor

När öppnar din webshop?
Den är öppen och kan hittas här.

Vad har du för utbildning?
Jag är utbildad inom slöjd och sömnad på Västerbergs folkhögskola (1 år) samt på Sätergläntans folkliga sömnadslinje (2 år). Jag har även en fil. kand i Textilvetenskap från Uppsala Universitet.

Var köper du dina klädmönster?
Jag köper inga klädmönster eftersom jag konstruerar alla mina klädmönster själv med blyertspenna och mönsterpapper. Däremot skulle jag gärna sälja mina egna mönster i framtiden så håll utkik efter det.

Jag har mailat dig för flera veckor sedan och inte fått svar. Varför?
Förlåt, jag försöker svara på alla mail. Men ibland kommer det väldigt många mail på samma gång och då kan det ta extra lång tid för mig att svara.

Får jag låna bilder från din hemsida till min blogg?
Javisst, det går jättebra. Det viktiga är att du länkar tillbaka till mig och skriver vem fotografen är. Blir du osäker på vem som fotat, maila mig och fråga. Mina bilder får dock inte användas till kommersiella syften.

Bor du i hus?
Ja, jag bor i hus. Eller närmare bestämt i en liten timrad stuga tillsammans med min långhåriga sambo, vår kanin Svante och några hönor.