Bloggtips: Notes from Björkåsa

http://www.notesfrombjorkasa.com

Nu vill jag ge er ett hejdundrande fint bloggtips vid namnet Notes from Björkåsa som drivs av Juliane. Hon är dockmakare, f a n t a s t i s k t eller hur?!  Det känns som att jag känt Juliane hur länge som helst, vi har aldrig träffats men har följt varandras bloggar och instagramkonton i ett par år.http://www.notesfrombjorkasa.com

Att läsa hennes blogg är som att stiga in i en magisk sagovärld. Där samsas det textila arbetet med odling, höns, blommor och kloka tankar.http://www.notesfrombjorkasa.com

instagram har Juliane startat projektet #onebouquetperday där hon varje dag från tidig vår till sen höst lägger upp fantastiska bilder på blombuketter plockade i hennes trädgård eller i omgivningarna kring hennes hus. Jag försökte vara med ett tag här i somras men tappade farten, får försöka ge det en ny chans i år.

Så, in och läs hennes blogg och följ henne på instagram.

4 kommentarer till Bloggtips: Notes from Björkåsa

  • Ah, what a great tip, Malin! Juliane’s work looks fantastic! I’m starting to follow her blog straight away, and I’m sure it will be one of my favorites. Thanks!

  • Tack för tips! Nu vill jag också blogga

  • Åh! Tack för tipset!

  • Tack för din fina text, Malin! Jag känner också att jag har känt dig hur länge som helst fast vi aldrig har träffats. Dina bilder och dina texter ger mig så mycket inspiration och glädje. Det finns en längtan i mig som stillas varje gång jag kommer hit och läser dina kloka tankar och ser dina bilder. Jag blir alldeles lugn och glad. Tack.