Clara Linnéa, garn och sånt.

www.malinbohm.se

Det är kallt, vi eldar i kaminen hela dagen, dricker tekopp efter tekopp. Bakar scones och bjuder hem vänner på ett parti Settlers. Från vårt fönster ser vi Siljan som frusit till is och jag känner en så stor tacksamhet över att få bo på den här vackra platsen. Kaninen har gått i någon slags vintervila och sover under soffan mest hela dagen, förutom då jag gör yoga, då vill han helst ligga på min mage.

Det är skönt att stanna upp. Jag städar i ateljén och rotar bland mina garner. Funderar på att sticka en kofta, har ni tips på något enkelt mönster för en som inte är så van att sticka plagg?

www.malinbohm.se

På kroppen har jag ylle från topp till tå och runt handlederna de finaste handledsvärmarna som jag bytt till mig från Clara Linnéa. Visst är de helt underbara? Och mjuka och sköna kan jag intyga. Där har ni ett hejdundrande kreativ person att följa, hon stickar de mest magiska plagg och tar fantastiska bilder. Hennes hemsida hittar ni här.

Och hörni, tack för de finaste, varmaste kommentarerna på förra inlägget. Jag ska svara på dem snart.

10 kommentarer till Clara Linnéa, garn och sånt.

 • Bloggen din er så koselig! ^-^

 • Jag hoppas att era dagar är lika ljuvliga som de låter! Och ja, handledsvärmarna var verkligen underbara och jag såg att de fanns i grönt (favoritfärgen!!) =)
  Saknar dig, vore roligt om vi fick tillfälle att ses snart <3

 • Väldigt vackra värmare!
  En enkel kofta som jag just nu stickar nr 2 av (fast jag då gjort om mosstickningen lite) är ”Floristkoftan” ur boken ”Älskade kofta” (Bibliotek kanske?)
  Stickas på 4or så alltså rätt grovt garn, jag använder Lettlopi från Island. Enkel modell o än enklare för att man slipper knäppkanter o halskant. Knapphål sitter i själva stickningen o man virkar bara ett varv runt som avslut.
  Undrar dessutom om inte den modellen skulle passa din stil…. Lite 4-kantig halsringning t.ex.

 • Å, håndleddsvarmere er perfekte om vinteren! Jeg har flere par, men jeg bruker dem ikke så mye her i London, for her er våren på vei allerede. Det regner mye, da – så jeg kan også kose meg innendørs med te, bøker og serier! <3

 • åh vilken fin färgskala det är i dessa foton!