Året var 2015

www.malinbohm.se

Såhär i början av det nya året vill jag titta tillbaka på året som gått. 2015 var ett mycket omtumlande, kreativt, roligt och jobbigt år. Jag blev inspirerad av Liv att låna några frågor från Clara:
www.malinbohm.seVad fick dig att må bra? 

Att spendera tid med våra djur, att vara i skogen och att odla grönsaker.

Saknar du något under år 2015 som du vill ha år 2016? 

Ork och balans mellan jobb och fritid. Jag körde på lite för hårt med mitt företag och andra jobb under 2015 och jag hoppas verkligen att jag ska hitta tillbaka till kreativiteten och glädjen i att skapa igen under det här året.

www.malinbohm.seMest stolt över? 

Att jag fick miljöpris för mitt skapande, det är jag så himla glad över.

www.malinbohm.seVad önskar du att du gjort mer?  

Skapa mer för min egen skull och lagt mer tid på att utveckla mitt skapande. Mer sånt får det bli under det här året.

Vad önskar du att du gjort mindre? 

Oroat mig för framtiden, på något konstigt sätt löser sig det mesta ändå. 
www.malinbohm.sewww.malinbohm.seGjorde någonting dig riktigt glad?

Ja, ni fina som läser här, som skriver fina kommentarer och mail, som handlar mina klänningar, kort och nålbrev. Som säger hej när ni möter mig på riktigt och som skickar fina julkort och gåvor på posten. På bilden överst ser ni fina Olivia i hennes Helfridklänning, jag blir så otroligt glad när ni visar för mig hur ni bär plaggen (ni vet väl att ni gärna får tagga bilder med #malinbohm på instagram?). Jag blev också riktigt glad över att vara med på inspirationsdagen på Nordiska Museet.

the wooly shop www.malinbohm.seGjorde du något 2015 som du aldrig gjort förut? 

Jag gick med i ett hantverkskooperativ i februari (som lades ner nu i oktober) och det var väldigt lärorikt, roligt och jobbigt att driva butik tillsammans med andra. Nu är vi några från kooperativet som säljer våra saker i butiken på bilden. Se mer info här.

www.malinbohm.se

Vad tänker du göra annorlunda i år?  

Jag tänker vila mer och göra mer yoga. Skapa mer för min egen skull och försöka bena ut vart jag är på väg och vad jag vill med mitt företag och med livet. Jag vill prioritera min familj och mina vänner och hänga massa på verandan ovan (som tillhör en av mina bästa vänner Malin). Jag vill dansa mer, äta mer kakor och oroa mig mindre.

Vad har ni för planer och mål för 2016?

5 kommentarer till Året var 2015

 • Malin! Ligger i sängen och morgonläser, en sån där dag då det tar emot att gå upp överhuvudtaget å så blir jag så inspirerad av din text å vips blir jag också alldeles varm å glad. Tack för att du finns. The veranda is all ours! Kram!

 • Underbar veranda att ta sig tid på!
  Här ska stickas upp en massa garn som inköpts men än inte blivit något. Det ska rensas i skåp o lådor för enklare liv med bara saker jag verkligen vill ha kvar. Det ska läsas o promeneraso tas tillvara på vänner :D
  Året fylls nog!
  Ja och så blir det ju att kika här hos dig då o då, trots att jag alltid blir smått avundsjuk på din miljö…

  • Fina Eva! Det låter som att du kommer få ett fantastiskt år. Och det där med att rensa för enklare liv är något som jag också vill göra i år. Jag önskar dig ett fint år och hoppas att du vill kika in här då och då <3

 • Men nu glömde jag ju!
  En del i att sticka mer av ”hemmavarande” garner är också att försöka mig på mer broderier på stickat. Har lyckats köpa på mig rätt mycket ullgarn för broderi (tjockt) också ju!