Mora miljöpris

www.malinbohm.se

Hej på er!

Jag har en mycket glad nyhet att berätta, jag har nämligen fått Mora miljöpris för 2015. Jag blev helt paff när de ringde igår och berättade det, jag hade ingen aning om att jag ens var nominerad. Motiveringen löd:

”Malin Bohm är en slöjdare i Mora som med sitt miljömedvetna företagande inspirerar till en hållbar livsstil. Hennes alster är tillverkade med stor ödmjukhet för jordens resurser och med en tidlöshet och kvalitet för att användas och slitas i årtionden. Malin är ett föredöme som bidrar till en ekologisk hållbar utveckling i Mora kommun.”

Jag är så himla glad och tacksam över att få uppmärksammas på det här sättet. Miljömedvetenhet är en hjärtefråga för mig, både privat och i mitt företag och jag känner mig så lycklig över att få ett sånt här pris. Det visar att det jag gör är viktigt för någon annan än mig själv. Så tack och åter tack till er som nominerade mig och tack till Mora kommun för att ni valde att ge priset till mig!

36 kommentarer till Mora miljöpris